На Тернопільщині на одному з ринків продавали капкани. Свідомі городяни повідомили про це в поліцію і управління муніципальної інспекції. Комісія у складі правоохоронців та інспекторів виїхала на вказаний у повідомленні ринок і виявила капканоподібні пристрої для лову тварин, які заборонені до продажу законодавством України.

Капкани були виявлені відразу на двох торгових лотках. Пристрої вилучили, а на торговців були складені протоколи. Продаж капканів заборонений, а торговці порушили статті Закону України «Про тваринний світ».

Нагадавши, Знай писав, що у Дніпрі ветеринари зафіксували за останній тиждень понад 50 смертей домашніх улюбленців. Днями, в районі Діївки померла собака породи Німецька вівчарка. Вмирала вона в страшних муках. Близько чотирьох днів ветеринари боролися за її життя, однак, все безуспішно.

Причиною смерті цієї собаки та інших тварин стало отруєння. Це не перший випадок, коли невідомі підкладають отруту в їжу і розкидають його. Місцеві жителі намагалися звернути увагу на цю проблему, але місцева влада лише відмахнулася.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області знайшли будинок для собаки, яку фермер кинув разом з поросятами. Практично місяць собака і поросята виживали як могли. Стався даний інцидент в селі Водяне. Там був знайдений пес і поросята. Їх знайшли підлітки, які проходили неподалік. Фермер кинув тварин напризволяще.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що 36-річний киянин, який вбив собаку свого знайомого, отримав реальне покарання, а не попередження, яким часто в Україні обмежуються. Чоловік, що всадив ніж у живіт таксі через калюжку на підлозі сів у в'язницю.