Тернополяни поскаржилися на страшний сморід по всьому місту. Неприємний запах органічного походження поширився в усі райони міста і став причиною для переляку. Жителі стали дзвонити журналістам і в мерію, щоб дізнатися подробиці. Про це пише 20 хвилин.

Як з'ясувалося, причина запаху крилася в роботі аграріїв. Подробиці розповіли в мерії. Там заявили, що до них також зверталися жителі Тернополя зі скаргами на сморід. Джерелом запаху став гній, який вивозили на найближчі поля.

На місце, де аграрії розкидали гній, виїхала екологічна служба. Фахівці оштрафували аграріїв за поширення неприємних запахів. Також у мерії сподіваються, що такого більше не повториться.

Нагадавши, Знай писав, що в Тернопільській області в селі Іване-Пусте сталася дуже страшна історія. Медики зафіксували в поселенні масове отруєння. Місцеві жителі скаржаться на нудоту і запаморочення. Зі слів постраждалих стало ясно, що вони відчули дискомфорт відразу після того, як в їхньому селі літак окропив поле.

Також Знай писав, що в Київській області зараз відбуваються вельми страшні події. У Чорнобильській зоні відчуження в квітні палахкотіли лісові пожежі. Ця трагедія завдала непоправної шкоди унікальним представникам фауни в Чорнобильському радіаційно-екологічному біосферному заповіднику. Ці тварини десятки років без людського втручання відновлювалися після аварії на ЧАЕС. Зараз тваринам і рослинам доведеться знову вести боротьбу за виживання.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині фермери збираються обприскувати поля хімікатами.