У Тернополі поліція продовжує розслідувати вбивство завуча загальноосвітньої школи Анжели Макаренко. Жінка загинула ввечері 21 вересня у власному будинку. Її виявила сусідка після дзвінка колег зі школи з проханням знайти завуча. Правоохоронці виявили у жінки пошкодження голови та ножові поранення на шиї.

За первісною версією конфлікт між учителем і якимось чоловіком стався на грунті грошей. У поліції також розповіли, що версія пограбування відразу ж відпала, так як з будинку завуча не пропали дорогі речі і прикраси, а в приміщенні був ідеальний порядок. Прес-секретар поліції Тернопільської області Сергій Крета розповів, що правоохоронці почали відпрацьовувати зв'язки і зустрічі загиблої Анжели Макаренко І вийшли на співробітника одного з банків Тернополя. Він бачив вчителя живий останнім. Особу чоловіка встановили і навіть дізналися, де він проживає. Однак пізніше виявили його тіло.

Підозрюваний повісився в шахті ліфта однієї з багатоповерхівок недалеко від місця вбивства. Правоохоронці розповіли, що за попередньою версією вбивство сталося через конфлікт. Судячи з усього, хтось із загиблих був комусь винен гроші. Хто і кому заборгував зараз з'ясовують правоохоронці.

Нагадавши, Знай писав, що у Дніпрі ветеринари зафіксували за останній тиждень понад 50 смертей домашніх улюбленців. У районі Діївки помер собака породи Німецька вівчарка. Вмирала вона в страшних муках. Як виявилося, невідомий труїть тварин отрутою. З боку жителів району надходили скарги про загибель тварин.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Харківській області в селі Покровка правоохоронці викрили 48-річного чоловіка у вбивстві вагітної дружини. Чоловік наніс своїй вагітній дружині сильні тілесні ушкодження, від яких вона померла на місці. Його спіймали в сусідньому населеному пункті.

Нещодавно Знай передавав, що на Вінниччині жінку заарештували за вбивство власної дитини.