У Тернополі зоозахисники виявили покинутого пса. Його колишні господарі просто прив'язали собаку до дерева на повідку і пішли. Тварину виявили сьогодні вранці.

Інцидент стався в парку Національного Відродження в Тернополі. Пса сфотографували, а фото виклали в соцмережу. У спільноті " Pet Friendly Тернопіль. Країна Щасливих Тварин " написали, що собака на вигляд здорова. Також на місце викликали поліцію, але вони не зацікавилися і не стали займатися цією проблемою. Також у повідомленні розповіли, що собака породиста, чиста і доглянута.

У коментарях розповіли, що бачили цю собаку в парку. Вона просиділа так на прив'язі 2 дні і голосно гавкала. Тварину забрали волонтери з притулку "Ноїв ковчег". Також коментатори зазначили, що тварина дуже агресивно поводиться.

Нагадавши, Знай писав, що в Дніпрі невідомі кинули пораненого цуценя вмирати. Тварина отримала поранення лапи, а люди його прив'язали на ланцюг і пішли. У цуценя не рухаються задні лапи. Жінка забрала собаку у ветеринарну клініку і передала фахівцям. Зараз тварина проходить лікування.

Також Знай повідомляв, що у Львові невідомі викинули на смітник пакет з новонародженими цуценятами. 14 вересня вночі городяни почули жалібне скиглення. Вони підійшли до сміттєвого баку і помітили, що хтось викинув пакет з новонародженими цуценятами. З десяти чотириногих вижило лише двоє.

Популярні новини зараз

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі на зупинці чоловік з незрозумілої причини залишив цуценя на повідку. Що сталося і чому так сталося-невідомо, є надія, що собаку не викинули, а випадково забули.