Чемпіонка світу з біатлону, олімпійська чемпіонка, капітан жіночої збірної, спортсменка та уродженка Тернопільщини Олена Підгрушна завоювала ще одну спортивну нагороду. Вона стала кращою в спринті серед жінок.

Літній чемпіонат з біатлону проводився в Чернігові. Тернополянка Олена Пігрушна фінішувала першою. Друге місце посіла ще одна представниця та уродженка Тернопільщини Анастасія Меркушина. Друге місце вона посіла через те, що допустила один промах.

Третє місце посіла Алла Гіленко. Вже завтра спортсменки вийдуть на гонку переслідування.

Нагадавши, Знай писав, що в Харкові живе унікальний 87-річний спортсмен. Пенсіонер катається на роликах так, що йому позаздрить молодь. 87-річний Альберт Єсаков майже 20 років катається на роликах. Перед заняттям спортсмен розігрівається і тільки потім надягає ролики. Чоловік похвалився своїми здібностями і показав кілька оригінальних фокусів.

Також Знай повідомляв, що відомий український боксер, володар титулів WBA, WBO і WBC Василь Ломаченко продовжує підготовку до найочікуванішого поєдинку 2020 року з американцем Теофімо Лопесом (чемпіоном IBF у легкій вазі).

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Хмельниччині кожен шостий громадянин страждає від ожиріння. Відповідні дані надали органи державної статистики. Фахівці провели дослідження, які дозволили встановити, що більшість жителів Хмельницької області не дотримуються принципів здорового харчування і способу життя, а їх вага далеко за межами норми.