Сила материнської любові часом творить чудеса. Вона допомагає долати, здавалося б, непереборні перешкоди і відчувати дитину на відстані. Приклад такого кохання показала жінка з Сербії. Вона вже 60 років носить сина на руках, а точніше на спині. Олга і Передраг живуть у віддаленому селі, де немає асфальтованих вулиць, і коляска навряд чи пройде. На всі пропозиції соцслужб жінка відповіла відмовою.

Олга продовжує носити 60-річного сина на спині. Все почалося, коли 17-річна дівчина зрозуміла, що вагітна. Повідомлення про вагітність коханому стало доленосним. Молодий чоловік просто втік, а дівчина залишилася один на один з проблемами і знущаннями односельців.

Коли вона народила сина, стало відомо про його хворобу-ДЦП. Хлопчик народився частково паралізованим - у нього не рухаються обидві ноги і права рука. Однак це не стало перешкодою для його навчання в школі. Олга носила дитину на спині в сільську школу і забирала з занять також. З часом Олга не кинула носити Передрага на спині. 77-річна жінка зараз переживає про те, що вона скоро помре, а її сина нікому буде носити на спині. Пропозиція соцслужб про покупку інвалідного крісла для чоловіка була відкинута. Як виявилося мати любить носити свого сина на спині.

Предраг в свої 60 років виконує нескладну роботу. Він навчився стругати красиві вироби з дерева. Йому подобається створювати щось незвичайне і відчувати себе хоч трохи потрібним суспільству.

Нагадавши, Знай писав, що мама Аліна Лоєвська та її син Орест долають складнощі разом. Малюк народився з діагнозом ДЦП і зараз його мама робить все можливе, щоб він навчився жити самостійно.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Також Знай повідомляв, що чоловік без рук і ніг не здався і зміг впорається з важкою життєвою ситуацією.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві вранці 18 вересня в Святошинському районі був виявлений труп 31-річного дніпрянина. На тілі є безсумнівні ознаки насильницької смерті чоловіка.