Тернопіль нарешті вийшов з червоної карантинної зони і перейшов в помаранчеву. Однак відразу кілька районів Тернопільської області опинилися в червоній зоні. Зміни стали відомі після засідання Державної комісії з ТЕБ та НС.

Під час засідання було затверджено нове зонування, яке почало діяти з понеділка 21 вересня. Відповідно до цього рішення до Червоної зони потрапили Бережани, Заліщицький, Тернопільський та Збаразький райони. Решта територіально-адміністративні одиниці були віднесені до жовтої та Помаранчевої зон. Тепер Тернопіль, Кременець і Чортків, Бережанський, Борщівський, Бучацький, Гусятинський, Зборівський, Козівський, Кременецький, Лановецький, Монастириський, Підволочиський, Підгаєцький, Теребовлянський, Чортківський і Шумський райони Тернопільської області – помаранчеві.

Нагадавши, Знай писав, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 178 353 випадків зараження. За добу зафіксували 2 675 нових випадків. Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 78 184 пацієнтів. За останню добу видужало 672 осіб, 26 осіб померло.

Також Знай повідомляв, що кілька найбагатших країн світу скупили більше половини всіх вакцин від коронавірусу, які почнуть масово виробляти вже найближчим часом.

Нещодавно Знай передавав, що на Туманному Альбіоні наступний тиждень стане вельми тривожним. Збільшення розміру штрафів до десяти тисяч фунтів (приблизно $13 тисяч) для порушників обмежувальних заходів, які були введені через пандемію коронавірусу.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще