Під Тернополем сталася смертельна аварія, в якій загинув один з водіїв. Автомобілі зіткнулися на перехресті в селі Смиківці. ДТП сталася пізно ввечері 20 вересня на дорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам'янка.

На місце інциденту виїхали поліцейські і слідчі. За попередньою інформацією автомобіль Infiniti зіткнувся з Hyundai I30, після цього він втратив керування і в'їхав в огорожу церкви.

Водій Infiniti отримав важкі травми і помер по дорозі в лікарню. Його автомобіль також отримав сильні пошкодження через зіткнення з кам'яною огорожею, за якою розташовується церковний двір.

Варто відзначити, що в Україні аварії зі страшними наслідками відбуваються часто. У цьому звинувачують водіїв, які перевищують швидкість, сідають за кермо випивши, а також звинувачують поліцейських, які не діють і не контролюють водіїв. Нещодавно ввели в експлуатацію камери відеофіксації, але це не забезпечило бажаної безпеки на дорогах.

Нагадавши, Знай повідомляв, що стало відомо про смертельну ДТП, яка сталася в Запоріжжі. Живцем у палаючій машині згоріло три студенти. Два автомобілі врізалися в стовп на величезній швидкості. Це призвело до загоряння однієї з них. Саме в ній були студенти, які так і не змогли вибратися.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Києві сталася дорожньо-транспортна пригода-мотоцикліст збив трьох пішоходів. Двоє з них загинули на місці інциденту, ще одного у важкому стані госпіталізували в лікарню.

Нещодавно Знай передавав, що в Закарпатській області 14 вересня сталася смертельна ДТП за участю легкового авто. В результаті аварії загинули 22-річний водій і 34-річний пасажир.