Туристи з Тернопільщини пішли в похід в Карпати, який завершився трагедією. Один з учасників групи помер в горах. Його тіло екстрено евакуювали рятувальники.

Трагедія трапилася 17 вересня на горі Кліфа. У чоловіка різко погіршилося самопочуття. Йому викликали рятувальників, але медики констатували смерть чоловіка. Як з'ясувалося, чоловік жив у Збаражі. Його тіло забрали в морг, а потім транспортують додому для поховання.

Нагадавши, Знай повідомляв, що карантин вніс певні корективи в звичне життя українців, змінив ставлення до багатьох речей, в тому числі і до відпочинку. Тепер земляки весь частіше вибирати відпочинок в Україні, з подивом заново усвідомлюючи, що в нашій країні повно приголомшуючий місце.

У тому, що Україна-рай для туризму, переконана і ведуча програми "Вікна-новини", що виходить на СТБ, Ольга Кучер. Разом з чоловіком Ольга вирушила в Карпати в похід з ночівлею, прихопивши з собою намет.

Також Знай повідомляв, що у центрі Львова несподівано помер чоловік. Відзначається, що львів'янину стало погано і в результаті цього він помер. 14 вересня на Площі Ринок помер чоловік. На місце події оперативно прибув наряд патрульної поліції та бригада швидкої допомоги. Очевидці події намагалися допомогти чоловікові, робили штучний масаж серця, але медики констатували лише смерть.

Популярні новини зараз

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Одесі стався інцидент, який змушує задуматися про відповідальність, яку дорослі беруть на себе, народжуючи дітей. В Одесі маленький хлопчик затопив квартиру сусідів, щоб не померти з голоду.