У Тернополі сталася трагедія, від якої біжать мурашки по спині. Чоловік викинувся чоловік. Його тіло виявили на асфальті біля будинку. Інцидент стався на вулиці Купчинського.

Біля будинку № 9 перехожі побачили тіло чоловіка, який випав з вікна або балкона. Сусіди викликали швидку та правоохоронців. Медики констатували смерть чоловіка, а поліція почала розслідування.

Сусіди розповіли, що чоловік жив на 7 поверсі 9-поверхової будівлі. Випав або вистрибнув він сам або його викинули будуть встановлювати поліцейські.

Варто відзначити, що в Україні щодня відбуваються самогубства. Когось витягують рідні або поліцейські з петлі або знімають з балкона, а хтось закінчує задумане і вмирає під балконами сусідів, кидається під машини, а також придумує різні інші способи позбутися життя. Звинувачувати можна кого завгодно - від уряду і до родичів, але життя людині це не поверне.

Нагадавши, Знай писав, що львівські правоохоронці врятували чоловіка, який намагався накласти на себе руки, випивши 50 таблеток. Правоохоронці прибули на місце в лічені хвилини і встигли врятувати людину від невірного кроку. правоохоронці намагалися допомогти чоловікові, викликали блювоту, щоб очистити шлунок від препаратів. Також вони розмовляли з ним, щоб він був у свідомості.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Також Знай повідомляв, що в четвер, 17 вересня, на Байковому кладовищі знайшли бездиханне тіло жінки. Відомо, що труп виявили хлопець з дівчиною, які прийшли на кладовище на могилу до родича. Жінка була напівроздягненою і без нижньої білизни.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові трагічно загинув відомий дитячий лікар Олег Басілайшвілі. Він випав з вікна власної квартири. Звістка про смерть просто-таки ошелешила друзів, колег і батьків маленьких пацієнтів.