Сьогодні 18 вересня президент Володимир Зеленський відвідав Тернопільську область. Він приїхав до Тернополя. Також відомо, що він поїде до Збаража, де в замку проведе закриту нараду зі своїми прихильниками і місцевими чиновниками.

Крім того, в планах президента відкрити «водну арену», яку нещодавно реконструювали в Тернополі.

"Водна арена" була створена на Тернопільському ставі. Об'єкт призначений для тренувань по всіх видах веслування. Спортсмени зможуть відточувати свою майстерність і проводити змагання з цього виду спорту.

Нагадавши, Знай писав, що Зеленський збирався приїхати на Тернопільщину. Спочатку ходили чутки, що поїздка запланована на 16 вересня, але її перенесли на 18 число. Також сьогодні вранці стало відомо, що президент збирається засідати з представниками своєї партії в Збаражі на закритому заході. Передбачалося, що на цьому закритому заході гаранту представлять кандидатів у депутати і мери на місцевих виборах.

Також Знай повідомляв, що президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки на Львівщину проігнорував зустріч з пікетувальниками. У Львові десятки городян зібралися на пікет. Люди вийшли з плакатами, на яких виднілися гасла:" кумівство - це ти"," корупція - це ти " та інші.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки на Львівщину дав два тижні правоохоронцям, щоб вони показали результат у боротьбі зі злочинністю. Володимир Зеленський провів у Львові нараду з керівниками правоохоронних органів на місцях з протидії корупційним злочинам.