На Черкащині в аварії розбився молодий чоловік. 20-річний Максим Косенко їхав на мотоциклі по обласному центру і врізався в бордюр. Про це пише "Це моя Україна".

Про аварію також розповіли в обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Виклик рятувальникам та медикам надійшов о 00:59 17 вересня. У повідомленні говорилося, що молодий чоловік на мотоциклі в'їхав в бордюр і вилетів з сідла мотоцикла.

З'ясувалося, що наїзник мотоцикла «Mustang» не впорався з керуванням і врізався в бордюр. Від удару мотоцикл перекинувся, а водій опинився на асфальті. Від отриманих при ударі травм Максим Косенко помер на місці. Правоохоронці ведуть розслідування аварії і забрали тіло в морг для проведення судово-медичної експертизи.

Як стало відомо, в аварії загинув 20-річний Максим Косенко. Він навчався на 4 курсі і повинен був стати через рік кваліфікованим юристом. Він навчався Черкаському національному університеті ім. Богдана Хмельницького. Одногрупники говорять про загиблого, як про позитивну людину. В університеті збирають кошти, щоб допомогти родині загиблого студента проводити його в останню путь.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в центрі Києва сталася ДТП за участю сина народного депутата Украни, Нестором Шуфричем. Молодий чоловік не постраждав, але автомобілі отримали серйозні пошкодження.

Також Знай повідомляв, що на Хмельниччині автомобіль перекинувся на дах, водій загинув. Аварія сталася поблизу села Антонівка Новоушицького району вчора, 16 вересня.

Нещодавно Знай передавав, що на Прикарпатті легковий автомобіль збив дівчинку-підлітка.