На Тернопільщині на 54 році життя помер ветеран Афганської війни та відомого в місті нотаріуса Олег Бурлак. Про це пише Типовий Кременець на сторінці у Facebook.

У повідомленні не йдеться про причини смерті, але згадується, що з життя пішов люблячий чоловік, турботливий батько і професіонал своєї справи. У коментарях користувачі висловили співчуття рідним і близьким.

Нагадавши, Знай писав, що на Львівщині помер ветеран АТО, який пройшов гарячі бої на Донбасі. Йому було тільки 30, але серце не витримало. На Львівщині попрощалися з Сергієм Кліпутаном. Він демобілізувався три місяці тому.

"Це ще одна велика втрата для нашого міста. Він патріотично служив батьківщині в третьому окремому територіальному батальйоні" Воля", 24-й механізованій бригаді ім. Д. Галицького та 25-й окремій Дніпропетровській повітряно-десантній бригаді. Був демобілізований три місяці тому.

Висловлюю щирі співчуття всім рідним і близьким. Вічна пам'ять Герою",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Львові попрощалися з головним педіатром. Чоловік помер від ускладнень коронавірусу. Богдан Остальський віддав більшу частину життя роботі з дітьми.

"Згасла свічка життя Богдана Остальського. Разом з нашими лікарями Богдан усіма силами боровся зі зловісним вірусом. Здавалося з'явилася Надія... і раптом все... Однокурсник, колега, багаторічний головний педіатр управління охорони здоров'я Львівської міської ради",- йдеться в дописі.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині 4 вересня померла 19-річна Ольга Лох із села Раменів Кам'янка-Бузького району. Відомо, що дівчина хворіла на ботулізм, з 19 серпня протягом дев'яти днів лежала в реанімації Пустомитівської центральної районної лікарні, а 28 серпня її виписали.