На Тернопільщині останніми днями фіксується все більше і більше випадків зараження коронавірусом. Хворіють всі і навіть вагітні жінки. Медики готувалися до такого розвитку подій, тому в пологових будинках з'явилися палати для майбутніх мам, у яких виявили коронавірус і вони припали до речі.

У Тернопільській області зафіксовано 7 успішних пологів жінками, у яких виявили цю інфекцію. Про ситуацію в ефірі телеканалу Файне місто розповіла директор перинатального центру в Тернополі» мати і дитя " Надія Зарицька.

За словами медика за весь період карантину, починаючи з березня в центрі перебували 35 жінок. У 7 жінок був діагностований коронавірус і навіть за цієї умови пологи пройшли успішно.

Також Надія Зарицька розповіла, що для пацієнток з коронавірусом обладнано 10 ліжок та окремих палат.

Нагадавши, Знай писав, що в липні поточного року в пологових будинках Києва з'явився на світ 3 191 новонароджений. Відзначається, що серед новонароджених більше хлопчиків-1 700. А дівчаток-1 491. При цьому народилося 87 двійнят і дві трійні.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Франківську, за 6 днів народилося 32 дитини. У період з 20 по 26 липня у міському перинатальному центрі Івано-Франківської міської ради зафіксували народження 32 малюків. З них більшу частину склали хлопчики - їх народилося 20. Відповідно, дівчаток народилося трохи менше-12. У міському перинатальному центрі Івано-Франківської міської ради привітали батьків малюків та побажали новонародженим франківчанам міцного здоров'я.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові зафіксували бебі-бум. За останню добу в пологових будинках міста народився 41 малюк. Серед новонароджених є і трійня.