Більше половини тернополян мають проблеми з вагою. Такий висновок був зроблений після вибіркового дослідження домогосподарств і умов їх життя. Дослідження проводилося в листопаді 2019 року з метою виявлення антропометричних даних городян.

За даними обстеження 43,3% населення у віці старше 18 років мають нормальну вагу. 39,5% тернополян мають зайву вагу. 16% страждають різними ступенями ожиріння, а 0,1% страждає від крайнього ступеня ожиріння. Також є і ті, у кого знижена маса тіла. Таких виявилося всього 0,7%.

Також стало відомо, що тільки 19,2% жінок і 29% чоловіків займаються спортом 1 раз на тиждень. Таку інформацію надало Головне управління статистики в Тернопільській області.

Нагадавши, Знай писав, що соціологічні опитування показали українцям, хто став би народним депутатом, якби вибори проводилися найближчої неділі. За результатами опитування до Верховної Ради пройшли б 4 партії

  • "Слуга народу" - 29,5%
  • ОПЗЖ-21,7%
  • ЄС - 15,5%
  • "Батьківщина" - 11,5%.

Решта політичних сил не подолали б 4%-й бар'єр.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Показати ще

Також Знай передавав, що в Україні кожна третя сім'я ледве зводить кінці з кінцями. Їм не вистачає коштів на найнеобхідніше-нормальну їжу. Негативні наслідки карантину і кризи covid-19 відчули на собі 69% українців. Роботу втратили майже третина з опитаних.

Нещодавно Знай писав, що з 1 вересня українці зможуть отримати підвищену мінімальну зарплату і пенсії. Медики з 1 вересня отримають обіцяні уряд підвищені зарплати. Також бізнес перевірятимуть на наявність неоформлених співробітників.