Телеведуча Марічка Падалко продовжила описувати свій стан здоров'я і стан здоров'я дітей під час хвороби. Вона і її сім'я підхопили коронавірус. Інфекцію привіз додому старший син, який був на спортивних зборах.

Другу частину історії Марічка Падалко почала з хороших новин про те, що старша дочка отримала негативний ПЛР-тест. Вона також відчуває себе краще Після двох днів і крапельниці.

Марічка Падалко розповіла, що цього разу тест прийшов швидше – его робив всього 6 днів, а не 9, як спочатку хвороби. Вона зазначила, що негативні тести робляться в лабораторії швидше, ніж позитивні. Телеведуча розповіла, що одужання підтверджується віднедавна одним тестом з негативним результатом, а не двома, як раніше.

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Про свій стан Падалко розповіла, що рано почала радіти одужанню. У неї пройшли всі респіраторні прояви хвороби, але потім організм видав новий симптом – почалася нудота і блювота. Цей стан тривав два дні, тому довелося ставити крапельницю для відновлення водного балансу. Також був головний біль. Вона порівняла цей стан з токсикозом у вагітних або морською хворобою. У її дочки були такі ж прояви хвороби, але в більш легкій формі.

Нагадавши, Знай писав, що Марічка Падалко розповіла, як заразилася коронавірусом вся її сім'я. Телеведуча описала, з чого все починалося і як проходили дні хвороби. Першим захворів син, а потім стало погано і дочки. Сама ж телеведуча захворіла через пару тижнів - у неї з'явилися симптоми.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі та в області були змінені карантинні зони.

Нещодавно Знай розповідав, що Костянтин Грубич розповів про зараження коронавірусом.