Віруючі схильні бачити знаки і знамення Бога, лики святих і багато іншого в різних речах. Сучасна історія знає безліч історій про той чи інший прояв таких знаків і навіть історії масових паломництв в такі місця. Ще один знак з вище зафіксував Тернопільський фотограф.

У цьому випадку знімок був зроблений на вулиці, а в кадр потрапили люди, що знаходяться в приміщенні храму. У них над головами були ореоли, які можна прийняти за німби. Автор фото фотограф і викладач Роман Гандзій. Він опублікував знімок на своїй сторінці в Facebook.

У підписі до фото він написав, що фізики можуть сказати, що тут видно заломлення світла в лінзах фотоапарата. Також Роман запитав, чому так збіглося, що ці відблиски над головами віруючих.

Варто відзначити, що це одна з фотографій, яка була зроблена в День Державного прапора 23 серпня в храмі Покрови Пресвятої Богородиці. Роман Гандзій зробив близько десятка знімків, але тільки тут видно ці відблиски або німби.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що на Львівщину привезли мощі святих апостолів Петра і Павла. На Львівщину, до кафедрального собору Сокальсько-Жовківської єпархії, привезли мощі святих верховних першоапостолів Петра і Павла. Мощі привіз владика Іриней Білик, канонік Папської базиліки Санта Марія Маджоре.

Також Знай повідомляв, що у Львові незабаром з'явиться мініатюрна копія храму св. Петра і Павла. Зараз меценатів просять приєднатися до створення мінімакету.

Нещодавно Знай передавав, що мешканка Тернопільщини Марія Тройчак побувала у 52 країнах світу. З кожної поїздки вона привозила ікони, так як головними цілями поїздок були святині православ'я.