У Тернополі зник молодий чоловік Кравець Олександр Іванович. Чоловіка розшукують поліція та рідні. 31-річний чоловік проживає в селі Соборне. Він пропав 18 серпня і до сьогодні про нього нічого не чути.

18 серпня близько 19 години вечора він виїхав з дому на автомобілі «ВАЗ-2104» і додому не повернувся. Поліція та рідні просять надати будь-яку інформацію про чоловіка та зателефонувати на гарячу лінію 102.

Варто відзначити, що поліція активно веде пошук зниклих без вести українців. Вже 2 роки шукають ветерана АТО, який захищав країну на Донбасі, але безслідно зник у мирному Харкові. У Харкові ще два роки тому, 24 Вересня 2018 року зник 29-річний Андрій Сухно.

29-річний харків'янин кілька місяців служив на Донбасі, де був стрільцем. В армію пішов добровольцем, так як"не міг спокійно дивитися на те, що відбувається в країні". Після повернення з фронту молодий чоловік зустрівся з другом, який матері зниклого розповів одну версію, а поліції іншу.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Хмельницькому жінка напилася горілки і зателефонувала в поліцію із заявою про те, що у неї зникла дитина. При цьому дівчинка перебувала у батька, а мати про це знала. За такий вчинок жінці світить адміністративне покарання. Правоохоронці розшукали чоловіка і дівчинку вдома і переконалися, що дитині нічого не загрожує. Також з'ясувалося, що з матір'ю вона підтримувала зв'язок протягом двох днів.

Нещодавно Знай передавав, що у Тернополі розшукують жінку з психічним захворюванням. Українець Оксана пропала 17 серпня і до сьогоднішнього дня про неї нічого не відомо. Вона вийшла з дому і пропала.