Літо-розпал буйства овочів і фруктів, які кожна господиня прагне зберегти на зиму. Найкращим способом для цього є заморозка і консервація. Вони зберігають овочі в їх первозданному вигляді і підкреслюють смак. Особливої уваги господинь заслуговує овочеве асорті»пікулі".
Інгредієнт
- Морква - 1 кг.
- Помідори - 1 кг.
- Квасоля - 1 кг.
- Перець - 1 кг.
- Цвітна капуста - 1 кг.
- Капуста - 1 кг.
- Огірки - 1 кг.
Маринад
- Сіль - 120 г.
- Цукор - 120 г.
- Оцет - 12 ст. л.
- Перець.
Спосіб приготування
Помідори і огірки потрібно нарізати шматочками середніх розмірів. Морква попередньо відварюється і треться на тертці. Також відварюється квасоля, перець і цвітна капуста.
Банки потрібно простерилізувати заздалегідь. На дно банок укладається ароматна зелень, часник і спеції. Після цього всі інгредієнти складаються в банки шарами.
Далі можна приступати до приготування маринаду. У теплу воду додається, сіль, цукор, оцет і чорний перець.
Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Нагадавши, Знай писав, що можна приготувати з баклажанівв. ця страва підійде тим, хто любить гострі і пікантні добавки до їжі. при приготуванні баклажанів знадобляться не тільки ці овочі, але ще і велика кількість часнику солодкого і гіркого перцю.
Також Знай, як приготувати маринований перець і зберегти його аромат на довгі місяці. Цю консервацію можна приготувати за 5 хвилин, тому вона підійде навіть самим зайнятим господиням.
Нещодавно Знай розповідав, як приготувати мариновані кабачки, які будуть смачніше грибів.