Літо-розпал буйства овочів і фруктів, які кожна господиня прагне зберегти на зиму. Найкращим способом для цього є заморозка і консервація. Вони зберігають овочі в їх первозданному вигляді і підкреслюють смак. Особливої уваги господинь заслуговує овочеве асорті»пікулі".

Інгредієнт

  • Морква - 1 кг.
  • Помідори - 1 кг.
  • Квасоля - 1 кг.
  • Перець - 1 кг.
  • Цвітна капуста - 1 кг.
  • Капуста - 1 кг.
  • Огірки - 1 кг.

Маринад

  • Сіль - 120 г.
  • Цукор - 120 г.
  • Оцет - 12 ст. л.
  • Перець.

Спосіб приготування

Помідори і огірки потрібно нарізати шматочками середніх розмірів. Морква попередньо відварюється і треться на тертці. Також відварюється квасоля, перець і цвітна капуста.

Банки потрібно простерилізувати заздалегідь. На дно банок укладається ароматна зелень, часник і спеції. Після цього всі інгредієнти складаються в банки шарами.

Далі можна приступати до приготування маринаду. У теплу воду додається, сіль, цукор, оцет і чорний перець.

Популярні новини зараз

Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що можна приготувати з баклажанівв. ця страва підійде тим, хто любить гострі і пікантні добавки до їжі. при приготуванні баклажанів знадобляться не тільки ці овочі, але ще і велика кількість часнику солодкого і гіркого перцю.

Також Знай, як приготувати маринований перець і зберегти його аромат на довгі місяці. Цю консервацію можна приготувати за 5 хвилин, тому вона підійде навіть самим зайнятим господиням.

Нещодавно Знай розповідав, як приготувати мариновані кабачки, які будуть смачніше грибів.