Активіст з Тернопільської області звинуватив правоохоронця Петра Демборінського в тому, що той їздить на автомобілі з підробленими номерними знаками. Детальніше про це Роман Довбенко розповів на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Як розповів Роман, у четвер, 20 серпня, у Тернополі він виявив автомобіль Range Rover, яким керував заступник начальника Управління стратегічних розслідувань Тернопільської області Петро Демборинський.

На першому опублікованому фото Роман показав цей же автомобіль, на якому до кінця травня їздив Демборінський. Однак після того, як Довбенко зареєстрував заяву про можливе кримінальне правопорушення, Демборінський сів за кермо цього автомобіля востаннє. З тих пір Range Rover ніхто не бачив до цього часу.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

На фотографії, яку Роман зробив у четвер, той же позашляховик, тільки на ньому вже висять номери іншої держави. І все ж, за іншими прикметами, активісту вдалося впізнати скандальний автомобіль.

На жаль, поліція Тернопільщини не могла пред'явити що-небудь правопорушнику, тому до справи довелося підключити Прокуратуру Тернопільщини та Державне бюро розслідувань Львова. За підсумком автомобіль був заарештований в рамках кримінального провадження.

Пост Романа Довбенко в Facebook / скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Притула пішов з шоу" Вар'яти", щоб зайняти місце Кличка в Києві.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Тернопільщині сталася ДТП з трьома постраждалими.

Також Знай.иа писав, що мер Тернополя Сергій Надал звернувся до городян з проханням дотримуватися карантину.