Мешканка Тернопільщини віддала шахраям усі свої накопичення-70 тисяч гривень. Жінка з Теребовлянського району вирішила купити машину подешевшці і три рази перераховувала гроші підприємцю, який обіцяв пригнати авто з закордону. Протягом тижня вона перерахувала зазначену суму без документального підтвердження угоди.

Жертва шахрая розповіла, що спочатку вона перерахувала 13 тисяч гривень в якості авансу, а потім її попросили перевести 10 тисяч гривень в оплату оформлення документів. А потім вона перерахувала залишок суми близько 45 тисяч гривень на підставі запевнень, що машину вже завтра приженуть. Однак шахраї більше їй не дзвонили і машини вона не отримала.

Після цього жінка звернулася в поліцію. Після цього правоохоронці внесли відомості про правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві шахраї обдурили пенсіонерку і отримали від неї 10 тисяч гривень. У квартиру до пенсіонерки прийшли дві людини, які представилися співробітниками соціальної служби. Вони змогли їй впарити посуд за 10 тисяч гривень і прихопили золотий ланцюжок бабусі.

Також Знай повідомляв, що у Хмельницькому касир супермаркету попався на афері. Він знімав з карт клієнтів гроші, кидаючи карти на підлогу. У цій справі йому допомагало спеціальне зчитувальний пристрій. Касир зміг підробити банківські картки і зняти з них всі кошти.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що під Одесою поліція затримала небезпечну банду. 12 серпня, затримали ще двох учасників злочинного угруповання, яке займалося викраденням людей, вимаганням і крадіжками під керівництвом "злодія в законі" Надіра Саліфова – відомого як "Лоту Гулі".