На Тернопільщині чоловік пограбував священика Римо-Католицької церкви. Інцидент стався в Підволочеському районі, в поліцію звернувся священнослужитель і розповів, що у нього вкрали ноутбук і церковну печатку.

Правоохоронці поговорили з потерпілим і з'ясували, що до цього вчинку може бути причетний 46-річний житель Житомирської області. Ця людина останні дні жила в будинку священика, який дав йому дах над головою в обмін на допомогу при храмі і по господарству.

Оперативники почали розслідування і з'ясували, що чоловік був раніше судимий за майнові злочини. Після цього правоохоронці зайнялися пошуком підозрюваного. Факт грабежу був внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадавши, Знай писав, що в Ужгороді поліція затримала заповзятливих українців, які бажали демонтувати ванну із закритого готелю. У поліцію повідомили про те, що невідомі проникли в будівлю закритого готелю. Правоохоронці виявили двох місцевих жителів, які намагалися демонтувати ванну в одному з номерів. За такий проступок чоловікам загрожує покарання.

Також Знай писав, що в Києві пограбували квартиру народного депутата від " Слуги народу». Пограбували орендовані квартири в Дарницькому та Дніпровському районах столиці. Чиновник і нардеп Дмитро Любота 27 липня виявив, що його квартири розкриті, а в квартирах панував безлад. Він виявив пропажу дорогої техніки.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Хмельниччині жителі села змусили попа УПЦ МП перейти в ПЦУ і вести служби українською.