У Тернополі, як і по всій Україні дороги є найбільшою проблемою. У дворах багатоповерхівок і в невеликих містечках ремонти не проводилися десятиліттями. В результаті люди змушені проводити ямкові ремонти своїми силами. Так мешканці вулиці Лучаківського у Тернополі вирішили давню проблему по-своєму.

Вони провели ремонт дороги будівельним сміттям. Ями залатали, якщо це можна так назвати, плитами ДСП. Результатами роботи люди похвалилися в соцмережі. Фото стало дуже популярним серед тернополян.

Авто знімка розповів, що використовувалися найсучасніші технології, маючи на увазі ДСП. В результаті дорога стала рівніше, але не стала акуратніше. При цьому тернополяни висміяли вимушений ремонт дороги і пожартували з цього приводу.

Варто нагадати, Знай розповідав, як жителі Закарпаття вирішили змінити ситуацію з дорогою в їхньому селі. Вони зібралися і вийшли на ремонт. У селі Велика Добронь вулицю заново перестелили власними руками, не дочекавшись допомоги від місцевої влади. Після проведених робіт дорога перетворилася на трасу для Формули 1.

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині жителі одного з сіл вийшли на ремонт дороги. Вони за підтримки сільради та голови села закупили асфальт та всі необхідні матеріали. Сільрада допомогла знайти необхідну техніку. Результат не змусив себе довго чекати.

Нещодавно Знай передавав, що жителі Тернопільщини вирішили показати місцевій владі, що потрібно виділяти кошти на ремонт доріг регіонального значення і посадили ялину в яму. Дерево сфотографували і опублікували в соцмережах. При цьому місцева влада не поспішає реагувати на вимоги жителів регіону.