На Тернопільщині розшукують військового, який зник більше трьох років тому. 31 Березня 2017 року він вийшов з військової частини в Тернополі і зник. Про це пишуть тернополяни.

Національна поліція оголосили в розшук Юрія Богуславського, який покинув військову частину 31 Березня 2017 року. 51-річний військовий зник і досі не вдалося встановити його місце знаходження. Тому поліція просить надати будь-які відомості тих, хто бачив чоловіка або знає, де він знаходиться.

Варто нагадати, що у Києві шукають чоловіка, який 5 місяців тому поїхав до Києва працювати і не вийшов на зв'язок з рідними. Син звинувачує у всьому поліцію і владу, так як навіть за допомогою сучасних пристроїв і програм не вдалося встановити місце знаходження людини.

Чоловік розповів, що його батько поїхав до Києва і зник, а поліція перекидає справу в Мукачево, Мукачівський район, не відповідає на питання. Син зниклого Юджин Лович написав пост, в якому розповів, що поліція навіть не спромоглася перевірити на якій підставі невідомий користується телефонним номером зниклого. Далі чоловік зазначив, що поліція показала йому, що хтось з ім'ям і прізвищем його батька їхав до Херсона в червні замість того, щоб надати дані про поїздку його батька з Мукачева до Києва в квітні. Він просив вивчити записи камер відеоспостереження. Однак і тут поліція знайшла відмовку. Користувач Юджин Лович написав, що завдяки ЗМІ вийшло відновити справу після його тихого закриття. Також знайшлися відмовки і з приводу сім-карти, якою користується невідомий. Поліція заявила, що компанія-оператор продала номер іншій людині.

Також Знай писав, що в Дніпрі загубився 12-річний хлопчик. Юнак пропав 1 серпня, і батьки досі не можуть знайти його. Хлопець проживає з батьками в Дніпрі. Вони розповіли, що перед відходом він залишив дивну записку.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що під Франківськом зник моложавий чоловік із сивиною.