У Тернополі під час пожежі в одній з квартир багатоповерхового будинку чоловік врятував двох дітей. Він повідомив про загоряння в поліцію і умовив дітей покинути небезпечне приміщення. Пожежа сталася 2 серпня через коротке замикання. Про це пише Терноград.

Чоловік розповів, що їхав на ліфті з 9 поверху і відчув запах диму. Він побачив, що на першому поверсі метушилися люди, які говорили, що горить квартира. Тернополянин зазначив, що знав про те, що в цій родині є маленькі діти. Він підійшов до дверей і став умовляти дітей відкрити двері. Вони послухали і вийшли на вулицю.

Також чоловік розповів, що діти вийшли вчасно, так як в квартирі диміли речі і тліла обшивка дверей. Він залучив сусідів до гасіння вогню. Спільними зусиллями вдалося загасити тління і невелике загоряння.

Героєм-рятівником виявився Володимир Масіра, який згодом отримав грамоти від правоохоронців. Завдяки його діям дітей врятували з палаючої квартири.

Варто відзначити, Знай писав, що у Чернівцях розгорілася велика пожежа у житловому будинку. З вогнем боролися пожежники, а одна з блогерш зняла відео на тлі палаючої квартири. Вона не просто записала відео з коментарем, а станцювала танець між двох пожежних машин. За нею видно, як пожежники гасять вогонь. Це відео викликало хвилю невдоволення в мережі.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Також Знай писав, що рятувальники не тільки борються з вогнем, а й рятують людей з тварин зі складних ситуацій. Так у Дніпрі кошеня провалилося в 1,5 метрову яму і не могло вибратися звідти. Жителі Дніпра повідомили рятувальникам, що тварина провалилася в глибокий люк і не може самостійно вибратися. Рятувальники з допомогу обладнання дістали кошеня з ями.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові юні вандали "пограли" з сірниками і спалили машину " заради приколу2".