На Тернопільщині сталася трагедія. У селі Жизномир загинув 64-річний чоловік. Смерть настала під час порубки дерев та отриманих травм. Про це повідомляє поліція Тернопільської області.

Правоохоронці розповіли, що отримали виклик від медиків швидкої допомоги, які повідомили про смерть чоловіка. Поліцейські з'ясували, що даний чоловік з друзями займалися заготівлею деревини. Вони отримали дозвіл на вирубку лісу в місцевому лісгоспі, де працював кочегаром.

Нарубані дрова чоловік повинен був забрати у вигляді оплати за роботу. Однак під час рубки дерев одна з частин стовбура впала на 64-річну людину. На жаль, смерть настала миттєво і медики не змогли нічого зробити.

Варто нагадати, що вирубка лісу ведеться у Львівській області. Дерева знищуються під приводом будівництва дороги. В результаті Винниківська дорога розбита і пошкоджена. Колишній голова управління охорони культурної спадщини Львівської ОДА Потюк розповів, що дерева рубають, а потім продають українцям в якості дров. Потюк засмутився з приводу того, що місцевій владі наплювати на подальше життя людей і на екологічну ситуацію в регіоні.

Також Знай повідомляв, що на Прикарпатті виявили незаконну діяльність депутата сільської ради, який займався вирубкою лісу. Слідство встановило, що, депутат сільської ради, який також працює майстром лісу, і двоє його спільників-лісничий і помічник сприяли незаконній вирубці дерев на території, яка була їм ввірена.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що ДП "Кутське лісове господарство", що на Івано-Франківщині, не пустив інспекторів на позапланову перевірку за зверненням громадянина.