У Тернополі 31 липня відбувся випускний парад, на якому міські модниці показали все різноманіття моди і на один вечір перетворилися на принцес. У 2020 році випускний був не зовсім звичайним. Він проходив під час карантину. Однак це не завадило дівчатам показати себе. Як пройшов випускний і скільки коштували наряди розповіло видання 20 хвилин.

В цьому році випускний став особливий, адже в розпал карантину і обмежень, обов'язкового носіння масок і соціальної дистанції школярі втілили свою мрію і попрощалися зі школою. Тернопільські випускниці зробили маску одним з елементів своїх нарядів поряд з сумочками, туфлями і прикрасами. Відмінною особливістю параду в 2020 році стали маски, зшиті в комплекті з нарядом.

Випускниці розповіли, що сукні вибирали в магазинах. Однак не у всіх вибір був легким. Катерина з Тернопільської гімназії розповіла, що довелося плаття шити, так як в магазині були тільки темні відтінки, а їй хотілося світле. До сукні дівчина замовила і маску у вигляді деталі мусульманських жіночих убрань. Вона зазначила, що весь її образ обійшовся в 15 тисяч гривень з макіяжем і зачіскою.

Ангеліна зі школи №22 розповіла, що наряд вибирала довго, а обраний наряд знайшла несподівано для себе. Випадково заглянула в магазин, коли гуляла з друзями. Дівчина розповіла, що плаття стало подарунком батьків, тому вона не знає, скільки коштує наряд, але їй подобається.

Діана зі школи № 9 розповіла, що вибрала брючний костюм. Вона зазначила, що часу на вибір було небагато, тому вибір припав на костюм, також дівчина зазначила, що потім вона буде одягати костюм в різних образах. Їй костюм обійшовся в 1500 грн.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Тернополі випускниця розірвала шаблони і прийшла на бал в берцах і з поголеною головою.

Також Знай писав, що випускниця з Тернополя одягла сукню з рекордно довгим шлейфом.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі випускники похвалилися вишиванками.