У Тернополі впіймали «оленя», який припаркував свого залізного коня прямо на пішохідній доріжці. Водій автомобіля став героєм соцмереж, а його вчинок викликав запеклі суперечки серед користувачів.

Як з'ясувалося, «генія» парковки виявили на одній з вулиць міста, де недавно проводили ремонтні роботи комунальні служби. Водій вирішив, що раз немає асфальту, значить можна ставити машину на пішохідну доріжку.

Герой парковки Фото: скриншот

Також в пості і коментарях підкреслили тернополяни, що машину можна ставити на пішохідній зоні, якщо у пішоходів залишається два метри до найближчої перешкоди. Однак тут видно, що для пішоходів не залишилося нічого. І мамі з коляскою, що пройшла повз машину нічого, не залишилося, як вийти на траву. Однак знайшлися і ті, хто вирішив захистити водія. Вони заявили, що якщо немає асфальту і покриття, то це означає, що можна ставити машину там, де хочеться.

Варто нагадати, що в Україні багато автовласників не дотримуються правила і залишають свої машини в порушення всіх прописаних вимог. В результаті в містах на вулицях утворюються пробки, а поліція і міська влада штрафує і евакуює авто.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Нагадаємо, Знай розповідав, що в Києві поліція розробила ще один метод боротьби з недбайливими автомобілістами. Правоохоронці намалювали паркувальні місця для любителів штрафів.

Також Знай повідомляв, що в Києві городяни збунтувалися проти евакуаторів, які забирають неправильно припарковані авто.

Нещодавно Знай передавав, що в Денпре дівчина роздяглася догола на парковці.