У Тернопільській області правоохоронці викрили депутата місцевої ради, який організував незаконний бізнес на виготовленні контрафактних підакцизних товарів. Співробітники податкової міліції Головного упрaвленія УКРІНФОРМ в Тернопільській облaсті, під процессуaльним керівництвом прокурaтури області з обвинувальним aктом направили справу до суду. Про інцидент повідомила Державна фіскальна служба.

Під час розслідування було виявлено місцевий житель, який працював у районній раді в депутатському кріслі. Його викрили в незаконному виготовленні, зберіганні та продажу підпільно вироблених алкогольних напоїв. Він розливав алкоголь і продавав під виглядом продукції відомих торгових марок, а також обклеював їх підробленими акцизними марками.

Правоохоронці провели обшуки в місцях можливого виробництва, зберігання і збуту алкоголю. В результаті були виявлені 6,9 тисяч літрів спирту, 880 літрів готових фальсифікованих алкогольних напоїв, а також 630 підроблених акцизних марок.

Варто нагадати Знай повідомляв, що в Україні дейтсвуют "чорні" ріелтори, які в зв'язці з подільниками обманним шляхом забирають у самотніх пенсіонерів квартири і будинки, залишаючи їх на вулиці. Про схеми заговорили лише зараз, хоча вони працюють не одне десятиліття.

Також Знай повідомляв, що в Одесі прикордонники затримали двох нелегалів, які намагалися перейти через Україну-чеський кордон. вони міняли країни, як рукавички, переїжджаючи з однієї в іншу.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині правоохоронці виявили цех по проізовдству контрафактного алкоголю.