У Тернополі сталася неприємна ситуація, пасажири одного з поїздів висловили невдоволення тим, що поїзд не буде зупинятися на вокзалі в Тернополі і влаштували бунт. Тільки після цього було прийнято рішення зупинитися на вокзалі і висадити пасажирів.

Сергій Надал під час чергового засідання міської ради з приводу віднесення Тернополя в червону карантинну зону розповів, що 85 осіб поверталися з Херсонської області в Тернопіль. Люди везли дітей, які страждають на ДЦП. Їм при посадці сказали, що поїзд не буде зупинятися в Тернополі, так як місто знаходиться в червоній зоні і є розпорядження про те, що там поїзди не зупиняються.

Ця новиною батьків цих дітей не влаштувала, і вони підняли скандал. Довелося втрутитися в ситуацію начальнику поїзда. Після довгих сперечань і суперечок він прийняв рішення зробити зупинку в Тернополі.

Важливим моментом стало повідомлення, яке Надал зачитав під час свого виступу. Батьки цих дітей розповіли, що Укрзалізниця продала квитки на поїзд до Тернополя вже після того, як було відомо, що в місті поїзд зупинятися не буде. Начальник поїзда їм запропонував вийти у Львові або в Хмельницькому в 1 або о 4 годині ночі. Надал запитав у зв'язку з цим, в якій країні ми всі живемо і що буде далі. Відео дивитися з 23 хвилини.

Варто нагадати, що Знай писав про зміни в графіку руху поїздів через зміни правил карантину з 1 серпня. поїзди будуть проїжджати транзитом через деякі населені пункти.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Укрзалізниці проводять розслідування нападу у потязі Маріуполь-Київ.

Нещодавно Знай передавав, що напав на жінку в поїзді зловмисник виявився тричі судимим рецидивістом.