Під Тернополем сталася трагедія, в якій загинула подружня пара. Чоловік і дружина поверталися ввечері додому на мотоциклі, їх збив автомобіль, а четверо дітей залишилися сиротами. Наймолодшій доньці тільки виповнилося 5 років. Про це пише te.20minut.ua.

42-річна Марія та 47-річний Костянтин Кеді загинули на місці події з-за сильного удару автомобіля. Вони отримали внутрішні ушкодження не сумісні з життям. Про подробиці розповів старший син загиблих Олександр. Молодий чоловік зазначив, що від удару тіла його батьків розкидало на 35-37 метрів від місця аварії. Більшу частину цієї відстані вони котилися по асфальту. Після аварії судмедекспертиза встановила, що в чоловіка й у жінки пошкоджені всі внутрішні органи і зламані кістки. При цьому зовнішніх пошкоджень майже немає.

Загиблі Марія і Костянтин з дочками Фото: соцмережі

Олександр самий старший син у родині – йому 26 років, Леоніду – 21 рік, Валентині – 16 років. Наймолодшій дочці Ілоні – 5 років. Олександр дізнався про смерть батьків від Леоніда, якому сказав односелець про трагедію, який в свою чергу був з сестрою Валентини, у якої був телефон загиблої Марії. На її телефон подзвонили правоохоронці, так як побачили у довіднику номер з назвою «Улюблена». Поліцейські розповіли дівчині, що сталася ДТП і є потерпілі. Після цього зв'язалися з правоохоронцями молоді люди дізналися про трагедію.

Водієм автомобіля, який збив Марію і Костянтина, був далекий родич сім'ї. Однак за кермом був не він. Його попросили забрати выпившую компанію і розвести по домівках на автомобілі. Він погодився, а потім сталося ДТП.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Молодшої дочки сказали про загибель батьків після похорону і привезли на кладовище. Дівчинка цілувала хрести на могилах і фотографії і розповідала батькам, як живим, що вона принесла їм квіти.

Під час судових засідань рідні винуватця трагедії просили вибачення у дітей. Вони падали на коліна і просили не садити його, так як йому 19 років. Сам винуватець ДТП нічого не говорив на суді, говорили його адвокати. Його всіляко намагалися вигородити і говорили, що він не п'є. При цьому експертиза підтвердила, що винуватець трагедії не був п'яний.

Загиблі Марія і Константи з сином і невісткою Фото: соцмережі

Рідні винуватця аварії обіцяли «допомогти шматком хліба», але діти загиблих Марії і Костянтина зажадали певну суму компенсації. Тут почалися дивні події. Винуватцю аварії найняли ще одного адвоката, а їм сказали, що грошей немає і вони будуть заробляти і по частинах виплачувати. Також вони пропонували відкупні у вигляді смішний суми, але осиротілі діти стоять на своєму.

Винуватцю аварії повинно виповниться 20 років, він провів у СІЗО 11 місяців. Нещодавно суд продовжив йому термін утримання під вартою, але вже призначив суму застави. Рідні загиблих бояться, що він вийде на свободу і сховається за кордоном.

Адвокат винуватця трагедії запевняє, що він не збирається нікуди тікати і підкріплює свої слова, що він не втік з місця аварії, а викликав поліцію і швидку. Вони перекладають частину провини на загиблого Костянтина, який був напідпитку за кермом мотоцикла. У нього поліція виявила 0,4 промілле в крові, і він вирішив повернути з крайнього правого ряду наліво. Також адвокати спробували викликати жалість і розповіли, що їх підзахисного тримають в СІЗО за скоєння ненавмисного злочину, тоді, як подібне обмеження використовується для тих, хто здійснює умисні злочини. Також адвокати заявили, що їхній підзахисний і його рідні не можуть виплатити 60 тисяч доларів одномоментно, але потерпіла сторона не йде на компроміси.

Нагадаємо, Знай розповідав про смертельне ДТП у Криму, в якому загинули 8 осіб.

Знай повідомляв, що Зайцева почала виплачувати компенсації постраждалим в ДТП у Харкові.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі хлопці викрали машину і розбилися.