В поточному році двоє мешканок Тернопільщини отримали статус постраждалих від торгівлі людьми. У загальній складності правоохоронцям відомі 35 випадків попадання у сексуальне рабство за останні 8 років. Про це розповів начальник управління у справах сім'ї та молоді Тернопільської облдержадміністрації Ігор Чорний.

Чиновник зазначив, що сьогодні 30 липня в усьому світі відзначається день протидії торгівлі людьми. Він також розповів, що за першу половину року 2020 року в управління у справах сім'ї та молоді звернулися лише дві особи із заявою про надання статусу людей, потерпілих від таких життєвих обставин. Ці люди потрапили сексуальну експлуатацію в Італії і в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Варто нагадати, що у Тернопільській області затримали двох українців, які вербували жінок нібито для роботи за кордоном і обіцяли їм високі зарплати та інші привілеї. Як з'ясувалося, на Тернопільщині працювали мешканка Рівненської області та два її спільника. Вони знаходили жінок, які перебували у складних життєвих обставинах і пропонували заробіток за кордоном. Вони змогли завербувати одну жінку і відправити її в ОАЕ для надання інтимних послуг. Другу вони не встигли відправити за кордон і були спіймані поліцією.

Знай розповідав, що правоохоронці затримали в Харкові жінку, яка відправляла українок за кордон для надання інтимних послуг. Харків'янка організувала відправку українок на Мальту, де їх змушували надавати сексуальні послуги.

Нещодавно Знай передавав, що тернопільські студенти вербували жінок для роботи за кордоном, але насправді відправляли їх в сексуальне рабство. Молоді люди з 2017 року шукали дівчат і жінок, які переправляли за кордон замовникам для сексуальних утіх. Натомість вони одержували гонорар.

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще