У Тернополі з'явився незвичайний «спортивний зал» на свіжому повітрі для пенсіонерів. Заняття з фітнесу проводяться на «Чайки». З кожним днем заняття стають все популярнішими. Тренер Любов Сало розповіла кореспонденту Файного міста, як проходять заняття, і хто приїжджає.

На острів пенсіонери перемістилися з початком карантину. Любов Сало зазначила, що тут вони можуть дозволити собі зняти маски і дихати на повні груди. Під час заняття розробляються всі суглоби і зв'язки, виконуються активні вправи фітнес-програми, а потім виконується комплекс вправ на килимках.

Тренер розповіла, що групи не фіксовані і кожен день приходить займатися різну кількість людей. Іноді буває до 20 спортсменів, а іноді 6-7 осіб. Особливо численними є заняття на велосипедах. Людям подобається, і вони приїжджають, щоб покататися по парку біля Тернопільського ставу. Любов зазначила, що для людей у віці 60 і старше важливо займатися спортом, так як розминаються всі суглоби і м'язи, виконуються дихальні вправи.

Як з'ясувалося, тренер і сама є членом центру для літніх людей і має досягнення у професійному спорті. Сама Любов Сало розповіла, що займалася в свій час легкою атлетикою і стала кандидатом у майстри спорту – біг через бар'єри і стрибки в довжину.

Підопічні Любові Сало розповіли, що дуже подобається займатися фітнесом, вони намагаються ходити кожен день, приїжджають з інших районів на велосипедах, щоб розім'ятися.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в одеситка Світлана Гасс у свої 60 років завоювала високі нагороди конкурсів краси для бабушек.

Знай повідомляв, що у Великобританії бабусі і дідусі взяли участь у незвичайній фотосесії для журналу і благодійної акції.

Нещодавно Знай передавав, що видеоблогеры поділилися своїми думками про старості.