В Тернополі та області все ще діє карантин, але місцева влада вирішила подарувати школярам свято. Випускний бал пройде в традиційній манері і ознаменується рекордом – сукнею зі 100-метровим шлейфом. Про це пише Тернопіль.

Ще недавно ім'я школярки, яка вийде на стадіон міста в унікальному вбранні було таємницею, але сьогодні секрет розкритий. Марічка Борисяк буде тією королевою балу в сукню-трансформер з 100-метровим шлейфом. Під час параду випускників буде зроблений завмер шлейфу і поставлений рекорд України.

Школярка розповіла, що з самого початку знала, що її сукня має бути незвичайним. Їй хотілося чогось унікального і оригінального, тому вона вирішила зшити плаття на замовлення.

"З самого початку це не було моїм планом. Я просто прийшла для пошиття плаття. Мені важко догодити, хотілося чогось неординарного. Я була у великих пошуках. З дизайнером ми підібрали наряд, який і виявилося сукнею моєї мрії ", - каже випускниця Марічка Борисяк.

Родзинкою вбрання дівчини буде шлейф, а секрет сукні полягає в тому, що воно може перетворитися на комфортний і не менш стильний наряд для неофіційної частини свята. Дизайнер сукні розповіла, що шлейф легко відстібається.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Варто нагадати, що ще два дні тому ім'я випускниці-рекордсменки було таємницею. Обіцяли розкрити його в день випускного. Школярам та їх батькам лише сказали, що буде поставлений рекорд України.

Знай повідомляв, що в Івано-Франківську постоять "Ейфелеву вежу" з тістечок. Так у місті відсвяткують день тістечок ”Profiterole”.

Нещодавно Знай передавав, що мер Івано-Франківська розповів, яким буде День незалежності України 2020 року.