У Тернополі стали відомі імена переможців у конкурсі на кращу вишиванку серед випускників. Переможцями стали два випускника – Куц Даніела і

Дівчина розповіла, що дизайнером її сукні-вишиванки стала мама. Вона цікавиться і знає всі типи вишивки, а також знайома з різними способами нанесення малюнка на тканину. Плаття шила майстер, а вишивка – ручна робота. На ньому зображений орнамент Львівщини з яскравих квітів і рослинних елементів.

Другим переможцем виявився Яренко Андрій, який також взяв призове місце у конкурсі. Молодий чоловік розповів, що його вишиванку вишивала мама. В даному випадку вишивка машинна. В основі лежить чорний колір, який символізує землю, червоний, що символізує любов. Андрій розповів, що використовувався орнамент так званої борщівської вишивки. Молодий чоловік підкреслив, що хотів показати, що з допомогою вишиванки можна показати свою унікальність і індивідуальність.

Варто нагадати, Знай розповідав про те, що в мерії Тернополя запланували провести випускний для школярів. У святковий день буде поставлений рекорд України, а ім'я рекордсмена потрапить в книгу рекордів України. Одна з випускниць продемонструє сукню з рекордним шлейфом. Ім'я дівчини приховувалося до останнього моменту. Над образом випускниці працює відома дизайнер і її команда.

Також Знай повідомляв, що Сергій Надал та комісія з ТЕБ та НС прийняли рішення провести випускний, так як про це просили батьки школярів. При цьому місцева влада поклала всю відповідальність за здоров'я школярів на їх батьків.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі мер Надал пообіцяв провести випускний.