31 липня в Тернополі пройде традиційний випускний для всіх школярів. На цей день заплановано поставити рекорд України. Під час дійства з'явиться випускниця, яка продемонструє сукня з довгим шлейфом. Дійство проходитиме на центральному стадіоні міста, а довжина шлейфу складе 100 метрів. Про це пише TeNews.

Рекорд буде зафіксований в Національному реєстрі Рекордів України 2020. Стало відомо, що над образом випускниці працює відома дизайнер і її команда. Наталія Стефанчук розповіла, що це буде плаття ніжного кремового відтінку. На ньому буде розміщено декор ручної роботи. Таємницею залишається ім'я та прізвище випускниці, яка одягне сукню.

У Тернополі заплановано рекорд Фото: ілюстративний скріншот

Дизайнер зазначила, що робота над сукнею ведеться до цих пір. Вони використовували тканини, які дозволять полегшити такий довгий шлейф, а також врахували необхідність зняти конструкцію після офіційної частини випускного. Наталія Стефанчук розповіла, що шлейф можна буде зняти, а сукня придбає класичний вид. Подання сукні буде організовано у вигляді дефіле. Випускницю в сукні будуть супроводжувати моделі з дитячих модельних шкіл з пишними квітковими вінками на головах.

Варто нагадати, що у Тернополі Сергій Надал прийняв рішення провести випускний бал для випускників. Рішення було прийнято з урахуванням думки комісії з ТЕБ та НС. У школярів буде свято незважаючи на карантин.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Знай повідомляв, що Сергій Надал розповів, коли в Тернополі буде випускний вечір. Він зазначив, що свято відбудеться 1 серпня з урахуванням всіх карантинних вимог.

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківську зважилися на святкування Дня незалежності України. На 24 серпня заплановано ряд заходів.