У Тернополі молода мама залишила новонародженого в пологовому будинку і відмовилася від нього. Інцидент стався в пологовому будинку №2 (Тернопільська міська лікарня №2). Жінка відмовилася забирати новонароджену доньку. Про це повідомляє Суспильне.

Мешканка Тернополя народжує вже шосту дитину. Трьох дітей вона вже залишила в пологовому будинку. Дівчинка, від якої вона відмовилася народилася доношеною і здоровою. Медики кажуть, що дитина важить 2400 грамів. До кінця тижня дівчинка перебуває у відділенні неонатального догляду за новонародженими, а потім її перевезуть у дитячу лікарню.

Завідувач відділення лікарні №2 Бадюк Наталія розповіла, що через тиждень дитини переведуть в обласну дитячу лікарню. Там медики проведуть повний комплекс обстежень. Після цього дитина потрапить в будинок маляти. Бадюк наталія розповіла, що дитина дуже спокійний і тихий, не плаче навіть, коли її переодягають.

Як виявилося, мама-зозуля приїхала з новонародженою в лікарню. Дитина був замотаний у брудне рушник. Одяг, памперси і ковдру малятку зібрали молоді мами, які народили дітей або тільки збираються народити в цьому пологовому будинку.

Бадюк Наталія розповіла, що для догляду та годування маляти необхідна молочна суміш, дитячі масло і присипка, памперси, кілька комбінезонів-боді. Також необхідні вологі серветки для новонароджених.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Ольга Сидорчук медичний директор пологового будинку міської лікарні №2 розповіла, що жінка приїхала в пологовий будинок з малятком на руках. Вона пішла з приймального відділення. Під час відмови від дівчинки у відділення викликали поліцію, щоб встановити особу жінки. Тому у лікарні заявили, що знають її ім'я та прізвище, де зареєстрована. У неї є місце проживання в Тернополі. Ольга Сидорчук зазначила, що жінка народила шостого дитини і не перший раз відмовилася.

Нагадаємо, Знай писав, що на Франківщині виявили горе-мати, яка не стежила за 6-ма дітьми.

Знай повідомляв, що сім'я з США відмовилася від хворої дівчинки, яку народила їм сурогатна мати з України.

Нещодавно Знай передавав, що молодий отець шукає маму для трьох дочок і розбиває всі стереотипи про батьків.