На Тернопільщині сталася смертельна аварія в Козівському районі. Там в аварію потрапив один автомобіль, який перекинувся будучи в кюветі. Про це повідомляє Нацполиция Тернопільської області.

Інцидент стався 22 липня близько двох годин ночі. Про подію з автомобілем в поліцію повідомили медики швидкої допомоги, які прибули на виклик. Медик розповів, що на трасі між селами Городище та Золотники сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком одного з учасників.

Після цього на місце виїхала слідчо-оперативна група, яка почала встановлювати обставини події. За попередньою інформацією водій ВАЗ 21063 створив аварійну ситуацію з-за високої швидкості руху. Він не впорався з керуванням і з'їхав з дороги в кювет. Водій автомобіля 40-річний чоловік помер на місці, а двох пасажирів з важкими травмами доставили в лікарню.

Варто нагадати, що в останні дні в Україні часто відбуваються аварії на дорогах, в яких травмуються та гинуть діти. На Тернопільщині нещодавно п'яний водій збив дитину. Очевидці розповіли, що дитина від удару відлетів на 10-15 метрів, а винуватець спробував сховатися.

8-річного хлопчика Юру Чорного відвезли в одну з лікарень Тернополя, де лікарі діагностували переломи кісток і складні травми внутрішніх органів. Зараз дитина йде на поправку, а його відвідали поліцейські, які зробили йому подарунок. Мамі хлопчика вони передали 40 тисяч гривень на лікування.

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Крім того, Знай повідомляв, що у Львівській області сталося потрійне ДТП, в якому загинув чоловік і його дочка. Автомобіль-винуватець виїхав на зустрічну смугу руху і врізався в дві машини. Одну з них просто розірвало від удару. В результаті дві людини загинули і троє отримали тяжкі травми.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві автомобіль відомого інтернет-провайдера збив дитину в одному з дворів столиці. Хлопчик попросив велосипед покататися і несподівано виїхав на дорогу. в даному випадку все обійшлося лише синцями та забоями.