У Тернополі поліцейські і рятувальники врятували молодого чоловіка від невірного кроку. 28-річний тернополянин хотів звести рахунки з життям через переслідування. Він сидів на перилах балкона і вимагав викликати журналістів, а також погрожував кинутися вниз.

Поліцейські і рятувальники об'єднали зусилля і змогли запобігти самогубство. Один з правоохоронців зайшов на балкон сусідньої квартири і умовляв чоловіка злізти з поручнів. Він просив принести води, подумати про рідних і близьких, які були поруч і також просили не робити стрибок в безодню. Розмовами поліцейському вдалося відволікти чоловіка, поки інші поліцейські і рятувальники підібралися до нього, і схопили його за ноги. Людини утримали в самий останній момент.

Після цього правоохоронці одягли наручники на потенційного самогубця, щоб він не заподіяв собі каліцтв. Правоохоронці з'ясовують правдивість слів потенційного самогубці і шукають підтвердження того, що його хтось переслідував і погрожував. Поліцейські передали цієї людини лікарів психіатричної лікарні.

Інцидент стався на вулиці Курбаса у Тернополі. Він намагався стрибнути з балкону 8 поверху. Чоловік 1992 року народження відмовлявся повернутися в квартиру. Він також кричав, що його хтось переслідує і намагається вбити. Тому він погрожував вистрибнути, якщо в кімнату хтось зайде. Після цього він зажадав викликати журналістів.

Варто нагадати, що Знай писав про самогубство 13-річного школяра на Житомирщині. Хлопчик довгий час говорив батькам, що хоче піти з життя. Він повідомляв, що його тут бути не повинно. Нещодавно він узятий батьківську рушницю і вистрілив у себе. При цьому він пішов з дому в покинутий бункер часів Другої світової війни. Батьки кинулися шукати дитину вже через кілька годин після його зникнення і знайшли в покинутій будівлі.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Знай повідомляв, що в Дніпрі поліцейська вчинила самогубство на робочому місці. 30-річна жінка вистрілила собі в голову з табельного пістолета в кабінеті. Її колеги виявили, коли вона була ще жива і відправили в лікарню, але там лише зафіксували смерть.

Нещодавно Знай передавав, що на Одещині молодик скоїв самогубство, яке описав у власній книзі.