Курячі відбивні з сиром і часником – смачний і корисний рецепт, який допоможе замінити традиційні котлети. В даному випадку м'ясо готується в духовці у вигляді рулетиків з начинкою з часнику, сиру і зелені.
Інгредієнти
- курятина – філе або курячі грудки – 4 штуки;
- сир моцарелла – 200 грам;
- часник – 2 зубчики;
- масло – 150 грам;
- свіжа зелень – 1 пучок;
- майонез – 2 столових ложки;
- спеції і сіль – за смаком.
Спосіб приготування
В першу чергу необхідно розрізати курячі грудки. Це потрібно зробити уздовж. Кожна грудка розрізається навпіл і добре відбивається. Однак потрібно бити обережно, щоб не зробити дірки в м'ясі. Кожну відбивну потрібно посолити і поперчити. Щоб не було отворів у м'ясі, його потрібно відбивати через харчову плівку.
Після цього можна приступити до приготування начинки. Сир потрібно потерти на дрібній тертці, зелень дрібно нарізати, а часник пропустити через прес. Далі в отриману суміш потрібно додати майонез і розм'якшене вершкове масло. Всі разом перемішується до однорідної маси.
На третьому етапі на відбивні викладається начинка. На кожну відбивну потрібно викласти масу і розділити по поверхні. Далі відбивна скочується в рулет і скріплюється дерев'яними шпажками. Отримані рулетики викладаються на сковороду і обсмажують до напівготовності. Після цього всі рулети поміщаються на лист, посипаються тертим сиром і відправляються на 15-20 хвилин у духовку.
Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Нагадаємо Знай писав, як приготувати рулетики з кабачків з помідорами і зеленню.
Знай повідомляв, як зробити ніжні голубці з пекінської капусти.
Нещодавно Знай передавав, як приготувати ніжний картопляний суп-пюре.