У Тернополі таксист на швидкості пронісся по пішохідному переходу і мало не збив жінку з дитиною. Про це розповіли у сюжеті телеканалу "ІНТБ".

Повідомляється, що інцидент стався на пішохідному переході на Руській. Камера відеоспостереження зафіксувала, як жінка з коляскою проходила через перехід. В цей час до нього наближався автомобіль таксі сірого кольору.

Відстань від переходу до автомобіля була досить велика, коли жінка почала рух. Не дивлячись на це водій навіть і не думав зупинятися або зменшувати швидкість і проїхав повз неї ледь не зачепивши коляску. Лише реакція жінки врятувала дитину від невиправного.

"Щодо дій водія маршрутного таксі можна сказати, що він порушив правила пункту 18/1 Правил дорожнього руху України. Тобто, не дав перевагу руху пішохода" - прокоментувала інспектор відділення прес-служби УВП в Тернопільській області Катерина Метельська.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Також журналісти згадали і про інший інцидент на цьому переході. Камера спостереження зафіксувала випадок, як на даному переході водій легкового автомобіля білого кольору зачепив пішохода, який переходив дорогу. В результаті чоловік впав і отримав легкі пошкодження.

"Можна сказати, що водій даного автомобіля порушив вимоги дорожнього знаку — 2 "Рух транспортних засобів заборонено". Крім того водій порушив правила пункту 18/1 Правил дорожнього руху України. В даному випадку ми бачимо, що водій скоїв наїзд на пішохода", - додала Катерина Метельська.

Варто зазначити, що за даним напрямком, від Цуму в бік Політехнічного університету, рух автомобілів вдень заборонено, про що говорить спеціальний знак. Однак водії ігнорують це попередження.

Нагадаємо, що у Києві п'яний автомийники викрав дорогий Mercedes

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Дніпрі шумахер збив дівчину і залишив помирати на дорозі

Також,"Знай.uа" писав, що два молодих львів'янина загинули в кривавих аваріях