На Тернопільщині сьогодні 7 липня відомого медика і ювіляру вручили грамоту від самого Папи Римського Франциска. Так відзначили досягнення відомого тернопільського медика, академіка, професора Тернопільського національного медичного університету Михайла Антоновича Андрейчина, пише Область.

З Ватикану прилетіла грамота для даного вченого за його вагомий внесок у медицину, досягнення і розвитку даної сфери, а також з нагоди його 80-річчя. Ювіляру почесну грамоту вручав єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський УГКЦ владика Теодор.

Варто відзначити, що нещодавно священнослужителю на Тернопільщині вручили почесну нагороду «золотий хрест». Духівник місцевої семінарії за особливий внесок у роботу з семінаристами, а також за пастирську роботу.

Крім того, на Тернопільщині відомий священик відсвяткував 70-річчя і отримав подарунки від прихожан і братів. На Тернопільщині відзначив 70-річний ювілей духівник Тернопільсько-Бучацької єпархії Православної Церкви України о. митрофорний протоієрей Володимир Прастак.

Нещодавно у Кропивницького невідомий чоловік спробував розкопати могилу померлого священнослужителя. Очевидці цього дійства викликали поліцію. Правоохоронці спробували зупинити даної людини, але він чинив опір і продовжував читати молитви і розкопувати могилу.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показати ще

Нагадаємо Знай писав, що на Тернопільщині священика нагородили за службу Богу.

Знай передавав, що на Тернопільщині привітали священика з ювілеєм.

Нещодавно Знай передавав, що Кропивницького зловили дивного чоловіка, який намагався розкопати могилу священнослужителя.