У громадському транспорті Тернополя встановлять відеокамери. Рішення про це прийняли під час засідання міського штабу по боротьбі з коронавірусом. Про це пише Липа.

В салонах маршрутних таксі, автобусів і тролейбусів з'являться камери відеоспостереження, які дозволяють правоохоронцям бачити, як пасажири і водії дотримуються правил карантину.

Варто відзначити, що в Тернопільській області за останніми даними було зафіксовано 1990 осіб, які заразилися коронавірусом з початку карантину. По всій країні за добу було зафіксовано 876 нових випадків захворювання. У загальній складності коронавірус підхопили 46 763 людини з початку епідемії. Лідером серед розповсюдження інфекції є Львівська область, там зафіксовано 5883 випадку за весь період карантину.

Тим не менше життя підкидає і позитивні моменти. Так, у Тернополі напередодні виписали з лікарні 95-річну жінку, яка успішно подолала коронавірус. Її зустрічали діти і онуки, які відвезли жінку додому. При цьому в лікарні залишаються ще невістка і син. Медики обіцяли їх виписати пізніше.

На Тернопільщині слабший карантин і нічні клуби відновили свою роботу. Молодь кинулася на танцполи, а поліція перевірила дотримання правил карантину під час танців. Під час рейду були зафіксовані масові порушення правил і норм. Власникам клубів доведеться платити штраф або їх заклади закриють.

Популярні новини зараз

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині літня жінка перемогла коронавірус.

Знай повідомляв, що в Тернополі нічний клуб поплатився за порушення карантину.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті чоловіка з коронавірусом відправили хворіти вдома.