Тернопільський міський центр медичної допомоги та медицини катастроф замовив 7 тисяч медичних масок 9,5 грн за штуку. За 7,2 тисячі масок з бюджету міста було заплачено 68,4 тисячі гривень. Про це йдеться у статті «Наші гроші».

Проте в Тернопільській області можна замовити маски за більш низькими цінами. Заліщицька районна лікарня замовила велику партію масок по 7,15 грн за штуку. Гусятинський центр первинної медико-санітарної допомоги закупив маски по 6 грн за штуку. Ще дешевше маски закупила Тернопільська міська лікарня №2 – по 5,90 грн за штуку. Кременецька районна лікарня знайшла медичні захисні засоби по 3,15 грн за штуку.

Тернопільщина купує дорогі маски Фото: скріншот

Тернопільський міський центр медичної допомоги та медицини катастроф збирається закупити засоби індивідуального захисту у якогось приватного підприємця Олександра Соляра. Він зареєстрований з 2018 року і вже встиг отримати договори на загальну суму 2,56 млн грн.

Підприємницька діяльність є основним джерелом і у батька 21-річного постачальника масок. Мирослав Соляр, який зареєструвався у 2009 році. З 2017 по 2018 роки чоловік вів підприємницьку діяльність, але потім знову зареєструвався разом з сином. Зараз він вже встиг заробити 1,96 млн грн на укладених договорах.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Варто відзначити, що медичні маски подорожчали в період пандемії в рази. Зараз 10 масок можна купити за 130 грн, а в березні-квітні 2020 року вони були дефіцитом.

Нагадаємо, Знай писав, що кияни масово зняли маски і спустилися в метро.

Знай повідомляв, що у Львові правоохоронці провели перевірку транспорту і висадили стоячих пасажирів.

Нещодавно Знай передавав, що харків'яни заповнили електрички незважаючи на карантин.