У Тернополі люди вийшли на пробіжки. На вулицях міста рано вранці і ввечері стало більше спортсменів-бігунів. До активності городян підштовхнув не тільки карантин, але і набрані зайві кілограми. Таке припущення висловили фахівці легкоатлетичного клубу «Runday», пише TopNews.

Тернополянин Ігор марченко і його дружина зайнялися бігом навесні, так як після двох місяців тотального карантину вони набрали зайві кілограми, а біг став єдиною розвагою. Чоловік зазначив, що поки зниження ваги не спостерігається, але якість життя покращилася, підвищилася витривалість організму.

Любителі бігу об'єдналися в клуб «Runday», в який можна вступити будь-якому бажаючому. Всі любителі бігу збираються кожну суботу біля тернопільського ставу, а учасники кажуть, що щотижня бажаючих почати тренуватися стає більше.

Варто відзначити, що на Тернопільщині під час ремонту на території музею виявили історичну знахідку. Старий громадський туалет потрібно було розібрати. Коли будівельники почали працювати, то виявилося, що фундамент будівлі був влаштований з старих могильних плит. В радянські часи були використані плити зі старого єврейського кладовища. У музеї пообіцяли повернути плити на законне місце.

Нагадаємо, під Тернополем виявили могильні плити під старим громадським туалетом.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Знай повідомляв, що в Тернополі активісти почали акцію "Візьми вихованця на роботу".

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині пасічник побудував храм-вулик і лікує в ньому людей.