На Тернопільщині пішов з життя начальник Бережанської виправної колонії Романів Петро Петрович. Про смерть чоловіка повідомили на сайті Бережанської районної адміністрації.

У Петра Романіва залишилися дружина і син. У бережанської райадміністрації висловили слова співчуття і підтримки родичам.

На Тернопільщині помер правоохоронець Фото: соцмережі

Варто відзначити, що в Україні зараз бушує епідемія коронавіруса, яка дає ускладнення на легені. В результаті цього люди вмирають на лікарняних ліжках. Найбільш схильні до небезпеки лікарі й ті, хто безпосередньо контактує з вірусом. Так у Львові померла від коронавіруса 70-річна Галина Михальчук. Вона займала посаду завідувачки санітарно-гігієнічного відділу СЕС Франківського району. В мережі про це фахівця відгукуються виключно позитивно, але найголовніше цей чоловік любив життя.

Крім того, нещодавно повідомлялося про те, що помер градоначальник Добромиля Юрій Петрик. На момент смерті чоловіка було 50 років, а про причини смерті не повідомляється.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

У квітні з життя пішов Іван Вакарчук - відомий громадський діяч, екс-міністр освіти і науки України, фізик, який у 1990-2007 роках і з 2010 по 2013 роки очолював Львівський університет.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові коронавірус забрав життя медика і наукового.

Знай повідомляв, що помер міський голова Добромиля.

Нещодавно Знай передавав, що помер легендарний громадський і державний діяч Іван Вакарчук.