На Тернопільщині сталася трагедія – двоє підлітків із села Йосипівка Тернопільського району потонули в ставку. Юнаки 14 та 17 років зникли з поля зору ще 25 червня. Повідомлення про те, що у ставку потонули діти надійшло в поліцію у другій половині дня. На місце виїхала слідчо-оперативна група, пише Тернопільське інформаційне бюро.

Стало відомо, що підлітки приїхали до водойми на велосипедах в компанії ще двох підлітків 17-річної дівчини та 13-річного юнака. Жоден з них не вмів плавати. Потонули діти почали спускатися до води по плитах, якими укріплений берег. Там де була суха поверхня їм вдалося утримати рівновагу, а там, де поверхня плит була у воді і водоростях - ні. Хлопчики посковзнулися і опинилися в ставку. Молоді люди, що залишилися на березі не змогли допомогти друзям.

До моменту приїзду поліцейських рятувальники вже витягли тіла потонулих дітей. Поліція веде слідство, а відомості про подію внесені до Єдиного реєстру і кваліфіковані, як нещасний випадок.

Варто відзначити, що під Запоріжжям дві дівчинки пішли кататися на велосипедах, а опинилися в ставці. Їх тіла дістали рятувальники з метрової глибини. Батьки знали про те, що дівчатка будуть кататися на велосипедах, але коли дітей не виявили на ставку і в околицях, то занепокоїлися.

Нагадаємо, Знай писав, що під Запоріжжям потонули в ставці дві дівчинки, поліція веде слідство.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Знай повідомляв, що в Києві на пляжі "Африка" потонув хлопчик, тіло з Дніпра діставали рятувальники.

Нещодавно Знай передавав, що під Дніпром потонув 9-річний хлопчик.