Мешканці Тернопільщини все частіше висловлюють своє обурення якістю доріг в регіоні. В різних районах області люди знімають на фото і відео глибокі ями, наповнені дощовою водою, зруйнований асфальт і інші неприємності. Все це мешканці Тернопільщини викладають соцмережі.

В черговий раз урвався терпець жительки села Петрекив. Жінка розповіла про зруйнованій дорозі в самому центрі села і про велику кількість різних вантажівок, що їздять по ній. Жінка зробила декілька фото і відео, на яких показала зламані і заховані дорожні знаки, зруйнований і покручений асфальт.

Зруйнована дорога Фото: соцмережі

Вона запитала про те, чи приємно їздити жителям села за такою дорогою, чи комфортно їм. Також жінка поцікавилася, в чому полягає комфорт і чи не означає така якість асфальту привчання жителів села до дискомфорту.

Зруйнована дорога Фото: соцмережі

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Користувачі в коментарях відзначили, що жінка все вірно підмітила і показала усі недоліки. Вони також погодилися з тим, що центральна вулиця села з самим поганим покриттям. Однак користувачі відзначили і той факт, що найближчим часом нічого не зміниться.

Варто відзначити, що на Тернопільщині люди вже показали, як потрібно ганьбити владу за бездіяльність і власними руками провели ямковий ремонт дороги в селі. Вони залатали ями і зняли відео про це.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що жителі Тернопільщини самостійно залатали ями на дорогах.

Знай писав, що в Тернополі перенесли арку-серце з парку Шевченка.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині дітям у магазині продали прострочену продукцію.