На Тернопільщині чоловік потонув під час купання у водоймі. 9 червня 33-річний чоловік пішов купатися та відпочивати на водойму в селі Малий Раковець. Через якийсь час місцеві жителі виявили в ставці його тіло. Про це повідомляє Голос.

На місце були викликані правоохоронці та рятувальники, які підтвердили смерть чоловіка і зайнялися оглядом тіла. За попередніми даними на тілі не виявлено слідів насильницької смерті. Після цього тіло померлого направили на судово-медичну експертизу.

Крім того, рятувальники ще раз нагадали жителям Тернопільщини, що в воді можна знаходитися в стані алкогольного сп'яніння, а також не можна забувати про обережність. Не можна залишати дітей без нагляду біля водойм.

Варто відзначити, що біда трапилася з молодим харків'янином, який вирішив у стані алкогольного сп'яніння скупатися. Чоловік потрапив під гвинт моторного човна і отримав травми. За його життя і здоров'я борються лікарі.

Крім того, на Тернопільщині вирішив втопитися вантажівка з піском. Машину не витримав старий міст і впав. В результаті автомобіль завис на уламках дорожнього покриття, а вантаж перекинувся у річку. Поліція з'ясувала, що водій не знав, що міст знаходиться в аварійному стані і вирішив проїхати по ньому.

Популярні новини зараз

Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що під Харковом чоловік потрапив під гвинт моторного човна.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині міст обвалився під вагою вантажівки, машина опинилася в річці.

Нещодавно Знай передавав, що в Таїланді виявили тіло зниклої української журналістки.