На Тернопільщині, у місті Шумськ карантин настільки вплинув на природу, що коні стали гуляти по вулицях і дорогах. Місцеві жителі зафіксували цей інцидент на камери і виклали в мережу.

По населеному пункту бігав табун коней з 8 тварин. Помітив їх місцевий житель, який їхав на машині. Він зафіксував це явище і виклав в групі міста в Facebook. Чоловік запитав, чиї це коні бігають.

Коні бігали по Шумску Фото: скріншот

У коментарях користувачі почали міркувати про причини втечі табуна. Пізніше з'ясувалося, що власник тварин знайшовся і забрав їх додому. Також з'явилася і причина втечі – хтось відкрив огорожу загороди, в якому знаходилися тварини і вони втекли. Хтось додав, що коней шукали всю ніч.

Крім того, у коментарях користувачі пожартували, що це коні з київських лісів прибігли. Багато відзначили, що це табун коней Пржевальського.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Варто відзначити, що під час карантину в містах з'явилися дикі тварини, птахи і навіть присмыкающиеся. У Запоріжжі єжи окупували міські парки. Жителі міста зустріли ежиху із маленькми їжачками, які мирно бігли через парк по своїх справах.

Крім того, в Запоріжжі в парках з'явилися зайці. Вони активно стрибають по газонах і не звертав уваги на людей. Однак тварина втекла, коли зрозумів, що люди дуже сильно ним зацікавилися.

Нагадаємо, Знай писав, що в Запоріжжі місцеві жителі показали, як єжи облюбували міські парки.

Знай повідомляв, що в Запоріжжі з'явилися зайці, які не бояться людей.

Нещодавно Знай передавав, що чоловік, який спробував кинути під поїзд собаку не прийшов насуд з-за власної смерті.